Zakázané ovoce : největší české sexuální zločiny - Černý, Ivan, 1949- (Olympia, 2022)
Soubor kriminálních povídek českého autora, které se týkají především sexuálních zločinů. Zločiny mají mnoho podob, a jedny z nejhorších bývají ty sexuální. Počínaje jednoduchým obtěžováním a konče znásilněním nebo dokonce násilnou smrtí. Kniha zkušeného novináře a spisovatele Ivana Černého přináší čtenáři sérii povídek-soudniček, založených na skutečných případech českých sexuálních zločinů. Nechybí v nich drama a napětí, z některých až zamrazí v zádech, a při čtení dalších si bude čtenář říkat, čeho všeho jsou ještě lidé schopni. Nakladatelská anotace. Kráceno.